Individuele begeleiding

Maurice Knegtel Roshi geeft individuele begeleiding op maat, afgestemd op hoogst persoonlijke vragen en thema’s en afgestemd op de persoonlijke situatie en agenda. Hij begeleidt niet alleen zen studenten en meditatie beoefenaars, maar een ieder die levensvragen heeft of thema’s onderzoekt op het gebied van spiritualiteit en de integratie van spiritualiteit in het dagelijkse leven. Hij begeleidt zowel zen studenten als meditatie leraren, begeleiders van zen groepen en trainers. De kosten voor individuele begeleiding bedragen 90 euro per uur en 120 euro per anderhalf uur. Mail hier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Isabelle Schneider begeleidt ook individuen. Ze schrijft hierover: ‘Ik ga ervan uit dat de geest zich uitdrukt in het lichaam. Ik kan jou begeleiden bij het leren kennen van de taal van je lichaam. Zo kunnen jouw inzichten, ruimte en richting geven in je leven. Ik maak gebruik van houding, beweging, (bio) energetisch werk, dromen, aanraking, stem, ademhaling, meditatie en vormen van lichaamsexpressie.’ Isabelle rekent 85 euro per uur exclusief BTW voor individuele begeleiding van particulieren. Bezoek haar website voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Lisette Holst persoonlijke begeleiding is vooral gericht op leidinggevenden en medewerkers die vast zitten in het samenwerken met respectievelijk de medewerkers en leidinggevende. Tijdens de begeleiding wordt er al dan niet gebruik gemaakt van lichaamswerk, dromen, visualisaties en meditaties. Het beginpunt is altijd een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk. Mail info@lisetteholst.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak .

Deelname aan cursussen en begeleidingsactiviteiten gebeurt op basis van vrijwilligheid en op eigen verantwoordelijkheid. Meer hierover, zie de voorwaarden, klik hier